ΟΜΟΡΦΙΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Φθινοπωρινά σχέδια για τα νύχια σας

φθινοπωρινα νυχια

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και σας έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για φθινοπωρινές αποχρώσεις για να δοκιμάσετε στα νύχια σας!

 

Είναι πολύ πιθανό να έχετε κλείσει ραντεβού για να φτιάξετε τα νύχια σας αυτή την εβδομάδα. Κάποιες από εσάς μόλις έχετε ετοιμάσει τον καφέ σας και σκέφτεστε πως να βάψετε τα νύχια σας. Είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και την πολλή σκέψη. Κάναμε την έρευνα για σας και συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες φθινοπωρινές ιδέες για να δοκιμάσετε στα νύχιας σας. Ζητήστε τα από τη μανικιουρίστ σας ή δοκιμάστε τα μόνες σας! Τα περισσότερα είναι εύκολα και απλά, ταιριάζουν με όλα και δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο γραφέιο ή στο σχολείο. Το μανικιούρ μεταμορφώνεται στο πολυτιμότερο αξεσουάρ μας για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Αν θέλετε να είστε περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια. Αν πιστεύετε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση. Αν παρόλες τις καθημερινές εργασίες θέλετε να βλέπετε τα νύχια σας περιποιημένα. Τότε σας προτείνουμε να τολμήσετε τα παρακάτω σχέδια!

Ξεκινάμε από τα κλασσικά κι αγαπημένα χρώματα του φθινοπώρου. Κυρίως οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, του μωβ και του μπλε είναι ιδανικές για να τις δοκιμάσετε.

κοκκινο

μωβ

μπλε

Μία καινούρια αλλά ταυτόχρονα σύνηθης τον τελευταίο καιρό τάση στο nail art είναι να βάφουμε ένα ή δύο νύχια σε διαφορετική απόχρωση από τα υπόλοιπα.

Δεν μπορεί να μην έχει πάρει το μάτι σας την τεχνική αυτή. Δίνουμε περισσότερη έμφαση στο μαύρο, το καφέ και το πορτοκαλί. Μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς. Εμείς προτείνουμε τους παρακάτω.

μαυρα

πορτοκαλι

φλοραλ

Close