ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Φίλοι με πλεονεκτήματα

Έξι χρυσοί κανόνες

Ποιοι θέλουν από το ταίρι τους μόνο σεξ; Οι περισσότεροι άνδρες. Όσοι δεν θέλουν δεσμεύσεις, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες που θα τους βγάλουν από την δύσκολη θέση, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild»

Όσοι θέλουν να ικανοποιούν τις ερωτικές τους επιθυμίες και το μόνο που επιθυμούν από τον σύντροφο τους είναι να είναι φίλοι αλλά να κάνουν σεξ, θα πρέπει να έχουν απέναντι τους ξεκάθαρη συμπεριφορά .

Μία στις τέσσερις γυναίκες και ένας στους τρεις άνδρες επιθυμούν μία«ερωτικού περιεχομένου φιλία», δηλαδή να κάνουν σεξ αλλά να είναι μόνο φίλοι. Τα άτομα αυτά, από τη μια δεν θέλουν να χάσουν την ελευθερία τους , αλλά από την άλλη προτιμούν να κάνουν σεξ με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά.

Έξι χρυσοί κανόνες για να κάνετε σεξ και να είστε μόνο φίλοι. Τίποτα παραπάνω…

1. Διαφάνεια

Ξεκαθαρίστε στο έτερον ήμισυ ότι το μόνο που θέλετε είναι σεξ. Ενδεχομένως, προτού εξερευνήσει καλά ο ένας το σώμα του άλλου .

2. Εξισορροπήστε τους κινδύνους

Εκτιμήστε την κατάσταση προτού γνωρίσετε καλύτερα τον /την φίλη σας.Αν, για παράδειγμα, ο ερωτικός σύντροφος περνάει μία δύσκολη φάση της ζωής του , καλύτερα να μην παραβιάσετε την απόσταση που σας χωρίζει … Ή επίσης όταν η φίλη σας ανυπομονεί να γίνει μάνα, δεν είναι σωστό να της κλέβετε πολύτιμο χρόνο αφού το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ερωτική απόλαυση κι όχι να αποκτήσετε απογόνους.

3. Θυμηθείτε ότι στόχος σας είναι η ερωτική διασκέδαση.

Κάντε σαφές ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση απέναντί της. Ούτε να πηγαίνετε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ως ζευγάρι ούτε τίποτε άλλο.

4. Πάρτε προφυλάξεις

Μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη χαλάει την μαγεία της “φιλίας με σεξ”.

5.Πάνω απ΄όλα διακριτικότητα

Δεν είναι ωραίο να λέμε δεξιά κι αριστερά ότι κάνουμε σεξ με τον φίλο μας. Εκθέτουμε τον εαυτό μας αλλά και εκείνον.

6. Ο συνδυασμός φιλίας- σεξ είναι δύσκολος…

Αν δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε και θα πρέπει να επιλέξετε, προτιμήστε τη φιλία. Το σεξ μπορείτε να το βρείτε πιο εύκολα από έναν φίλο…

Πανικός σε όλη την Ελλάδα με τα 850€ Δώρο για Ψώνια σε αλυσίδες ΣουπερΜάρκετ,Ο Διαγωνισμός συνεχίζεται και τρέχουμε να προλάβουμε,Λάβετε μέρος στην Πανελλαδική έρευνα καταναλώτων ΣουπερΜάρκετ εδώ

Close