ΟΜΟΡΦΙΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

LASH EXTENSIONS! Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star όπως η Naomi Campbell, η Beyonce, η Jennifer Lopez κ.α.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας (οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές). Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε … αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για 2 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία – μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.τ.λ.


ElisabethPoint: Καλέστε μας τώρα στο 210 802 3376.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα

extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες:

  • Mακριές και πυκνές
  • Κοντές και έντονες(μαύρες) βλεφαρίδες
  • Φυσικές μακριές βλεφαρίδες
  • Χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας
  • Γυριστές μακριές βλεφαρίδες

Αυτό το αποφασίζει ο πιστοποιημένος extensionist που σας έχει αναλάβει και θα κρίνει ανάλογα με το στιλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κ.λ.π. Φυσικά θα κάνει τις ανάλογες επιλογές, για πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι φυσικά. Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας που χρησιμοποιούμε, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας.

Είναι ασφαλείς;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

Είναι η διαδικασία επώδυνη;

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε πολύ άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη, χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Βεβαίως. Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες της NOVA LASH είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

Μπορούν να αφαιρεθούν;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί. Η συντήρηση διαρκεί 15-45 λεπτά και το κόστος της είναι 30€.

Μπορώ να φοράω μάσκαρα;

Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη, γιατί τα extensions είναι πολύ δυνατά και γεμάτα, με έντονο χρώμα. Εάν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μην είναι αδιάβροχη. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι(καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό.

Πως μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;

Είναι πολύ απλό. Τις πρώτες 24 ώρες, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείται ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων. Επίσης, μην κάνετε περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι εντυπωσιακά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το σαγηνευτικό βλέμμα των stars του Hollywood ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα extensions βλεφαρίδων,

καλέστε μας τώρα στο 210 802 3376.

Close