ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ποιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά για το χειμώνα 2018;

τάσεις στα μαλλιά

 

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι αλλαγές και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στα μαλλιά τους.

Το Beautygirl έχει συγκεντρώσει τις τάσεις μαλλιών για το χειμώνα 2018 και σας τις παρουσιάζει. Οι νέες τάσεις δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Το trend που κυριαρχεί είναι κυρίως τα πιο κοντά μαλλιά που δίνουν άλλο αέρα και τονίζουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τολμηρό και ιδιαίτερο.

Τα μαλλιά εκφράζουν το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας. Τα μαλλιά μας εμφανίζουν όλο τους το μεγαλείο με όγκο. Οι αποχρώσεις των μαλλιών που κυριαρχούν είναι κυρίως οι πιο σκούρες.

Ας δούμε αναλυτικά τις τάσεις για το χειμώνα 2018.

 

Καρέ

 

Η μόδα στο καρέ κρατάει και  φέτος. Όσο πιο κοντό το καρέ τόσο πιο in-fashion. Δίνει την απαραίτητη θηλυκότητα και φρεσκάδα που επιθυμεί κάθε γυναίκα. Μη φοβάστε να το τολμήσετε!

καρέ

 

Φυσικό Look

 

Ένα από τα μεγαλύτερα και σταθερής αξίας trend είναι τα φυσικά και ελεύθερα μαλλιά. Αν είστε από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει να πειράζουν τα μαλλιά τους, φέτος είναι και πάλι η εποχή σας. Η γυναίκα απελευθερώνεται και εκφράζει τον αυθορμητισμό της. Τα υγιή, δυνατά μαλλιά που λάμπουν, είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα trends της νέας σεζόν.

φυσικό λοοκ

Μπούκλες και Ανεμελιά

 

Μπούκλες ανάλαφρες, σχεδόν φυσικές,σπαστά και ανέμελα μαλλιά, κυμματισμοί αποτελούν την ΤΟΡ χειμερινή επιλογή. Αν είστε από τις τυχερές που το μαλλί σας τις διαθέτει από μόνο του, δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα!

μπούκλες

Αξεσουάρ

 

Οι κορδέλες, τα τσιμπιδάκια, τα κοκκαλάκια και τα μαντήλια επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα. Διακοσμούν και συμπληρώνουν το χειμερινό σας σύνολο προσθέτοντας άποψη, στυλ και χρώμα.

αξεσουάρ

Ατυμέλητοι κότσοι και αλογοουρές

 

Διαχρονικές και πολυαγαπημένες τάσεις στα μαλλιά, πρακτικές, βολικές και πάντα στην μόδα. Ταυτόχρονα όμως είναι και ένας κομψός και luxury τρόπος να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

κότσοι

 

Είστε έτοιμες να τις δοκιμάσετε;

Close