Τι είναι η γλουτένη και γιατί είναι καλό να την αποφεύγουμε;

Το τελευταίο καιρό θα ακούτε συχνά τον όρο γλουτένη, ότι είναι καλό να την αποφεύγουμε, ότι μερικοί έχουν δυσανεξία σε … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σπιρουλίνα: το πλήρες συμπλήρωμα διατροφής!

Η σπιρουλίνα είναι ένα απλό, μονοκύτταρο, μικροσκοπικό θαλασσινό φυτό πράσινου-γαλαζωπού χρώματος με την επιστημονική ονομασία Arthrospira platensis. Κάτω από το … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Το υαλουρονικό οξύ ως θεραπεία για παθήσεις αρθρίτιδας

Tα τελευταία χρόνια, οι πόσιμες μορφές υαλουρονικού οξέος έχουν γίνει διαθέσιμες στην αγορά. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μη συνταγογραφούμενο προϊόν που … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Close