ΜΟΔΑ

Tips για το πώς θα φορέσετε τα κοσμήματα!

Η Maria Diamond μας ενημερώνει για το πως θα φορέσετε τα κοσμήματα!

Νομίζω το πιο συχνό πράγμα που έχουμε πιάσει όλες τον εαυτό μας να αναρωτιέται κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω είναι το ‘’δεν έχω τι να φορέσω’’ και φυσικά όταν λέμε ‘’τι να φορέσω’’ εννοούμε δεν έχω τι ρούχα να φορέσω.

Σήμερα το πρωί λοιπόν καθώς ετοιμαζόμουν να φύγω από το σπίτι έκανα στον εαυτό μου την ίδια ερώτηση μόνο που η ερώτηση αυτή δεν αναφερόταν σε ρούχα αλλά σε κοσμήματα. Συγκεκριμένα σκεφτόμουν δεν έχω τι να φορέσω στον λαιμό. Νομίζω λοιπόν πως οι περισσότερες από εμάς έχουν ξεχάσει πλέον τα κοσμήματα και επιλέγουν να τα φορέσουν μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή κάποιες τα φοβούνται είτε επειδή τα θεωρούν υπερβολή.

Νομίζω πως αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος καθώς υπάρχουν πολλοί τύποι κοσμημάτων οι οποίοι είναι κατάλληλοι για κάθε ντύσιμο και περίσταση. Συνδυάστε λοιπόν και μην φοβάστε. Για μια πρωινή εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε για τον λαιμό μια πολύ λεπτή αλυσίδα που να συνοδεύεται από κάτι μικρό και διακριτικό όπως ένα διαμαντάκι ή κάτι παρόμοιο. Σε σκουλαρίκια μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάτι μικρό σε στιλ μπίλιας ή κάτι μεγαλύτερο αλλά απλό πάντα, αναλόγως με το στυλ ή το ντύσιμό σας.

Για απόγευμα ή βράδυ μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο έντονο ή κρεμαστό και αναλόγως με το μάκρος των σκουλαρικιών ή το μάκρος του μενταγιόν πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει μια ισορροπία έτσι ώστε το look να μην βγει έντονο και υπερβολικό. Εάν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο απλό μπορείτε να παραλείψετε είτε τα σκουλαρίκια είτε το μενταγιόν. Μη φοβάστε λοιπόν τα κοσμήματα καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να τα φορεθούν παντού. Παράλληλα η γοητεία και το ύφος που προσδίδουν σε κάθε εμφάνιση είναι αναμφισβήτητο.

Close