ΣΠΙΤΙ

Πως να γίνεται ο καλύτερος οικοδεσπότης για το party σας

houseparty

Όλοι θέλουν να γίνουν καλοί οικοδεσπότες και να κάνουν ένα party που κανείς δεν θα θέλει να φύγει και να ξεχάσει. Ενώ η σωστή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να βοηθήσει, βεβαιωθείτε ότι οι φιλοξενούμενοι σας φεύγουν με κάτι που θα θέλουν να θυμούνται.

Το πάρτυ αποτελεί ένα διασκεδαστικό τρόπο για να γιορτάσετε με τους φίλους σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Προκειμένου να οργανώσετε ένα καλό πάρτυ, πρέπει να σχεδιάσετε και οργανώσετε κατάλληλα το σπίτι σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να κάνουν ένα πάρτυ διασκεδαστικό για τους καλεσμένους. Ας τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Tips για το τέλειο Party

  1. Ξεκινήστε με τις ετοιμασίες του σπιτιού σας μερικές μέρες νωρίτερα.
  2. Αρχικά, σκεφτείτε το θέμα που θέλετε να έχει το πάρτυ σας. Δημιουργώντας ένα θέμα για το πάρτυ σας, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη διακόσμηση, τα τρόφιμα, τη μουσική και τις δραστηριότητες για να ταιριάζουν. Το θέμα μπορεί να είναι οτιδήποτε από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως η δεκαετία του ’80 έως τη ένδυση με συγκεκριμένο χρώμα. Βέβαια μπορείτε να διοργανώσετε και ένα κλασικό πάρτυ χωρίς κάποιο συγκεκριμένο θέμα.
  3. Αποφασίστε πόσους ανθρώπους θέλετε να προσκαλέσετε. Ο διαθέσιμος χώρος θα καθορίσει τον αριθμό των καλεσμένων. Σίγουρα δεν θέλετε ένα σπίτι που να είναι τόσο γεμάτο, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να κινηθεί εύκολα.
  4. Χρησιμοποιήστε το σωστό φωτισμό. Τα φώτα μπορούν να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα σε ένα πάρτι, οπότε η επιλογή του σωστού φωτισμού είναι πολύ σημαντική.
  5. Διακόσμηση. Διακοσμήστε το σπίτι σας με λουλούδια και κεριά, που δίνουν χρώμα και λάμψη. Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει φιλόξενο. Η ατμόσφαιρα είναι το παν.
  6. Θα χρειαστείτε αρκετή μουσική για να παίζει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πάρτι, γι ‘αυτό είναι σημαντικό δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής.
  7. Ετοιμάστε παιχνίδια για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες σας. Κάρτες, twister, καραόκε είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για μια βραδιά διασκέδασης.
  8. Όσον αφορά τα ποτά, φροντίστε να έχετε ποικιλία από διαφορετικά είδη ποτών, σε ποσότητα ανάλογη των καλεσμένων σας. Τοποθετήστε τα σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και φανερό στους καλεσμένους σας.
  9. Φτιάξτε finger foods για να προσφέρετε στους επισκέπτες σας. Σε συνδυασμό με ορεκτικά και πατατάκια ή pop corn, αποτελούν ένα πολύ καλό τρόπο για να ταΐσετε τους επισκέπτες σας. Εκείνοι θα μπορούν να τσιμπολογάνε όταν πεινάνε και θα είναι ταυτόχρονα ευχαριστημένοι.
  10. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα photo booth, το οποίο θα λατρέψουν σίγουρα οι καλεσμένοι σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, να είστε σίγουροι ότι θα διοργανώσετε ένα τέλειο πάρτυ και θα είστε ταυτόχρονα οι τέλειοι οικοδεσπότες. Καλή Διασκέδαση και Απολαύστε το!

 

party

Close