ΣΠΙΤΙ

Συμβουλές για φθηνή διακόσμηση σπιτιού!

Η

διακόσμηση σπιτιού

σας είναι πολύ σημαντική για να αισθάνεστε όμορφα στο χώρο σας. Και δεν είναι ανάγκη να κοστίζει πολλές εκατοντάδες ευρώ για να σας ικανοποιεί! Δείτε παρακάτω τρόπους για να διακοσμήσετε το

σπίτι

σας φθηνά!

  1. Το βάψιμο είναι βασικό στοιχείο της διακόσμησης. Αντί να ξαναβάψετε ένα ολόκληρο δωμάτιο, βάψτε μόνο έναν τοίχο σε ένα έντονο χρώμα ή ζωγραφίστε ένα ορθογώνιο πάνω από τον καναπέ σας για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος «γκαλερί». Μπορείτε επίσης να βάψετε το εσωτερικό των ραφιών σε ένα ασυνήθιστο χρώμα ή το ταβάνι σε μια πιο ανοιχτή version του χρώματος του τοίχου.
  1. Ανανεώστε τις κουρτίνες σας. Μπορείτε είτε να τις αλλάξετε εντελώς είτε να κρεμάσετε επάνω τους έτοιμα κρεμαστά αντικείμενα σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
  1. Ένα απλό αλλά αποτελεσματικό κόλπο: διαλέξτε προσεκτικά τα διακοσμητικά σας. Πάρα πολύ από το ίδιο πράγμα δε φαίνεται ωραίο. Για παράδειγμα, αν σας αρέσουν τα κεριά, μην το παρακάνετε με αυτά. Βάλτε τα σε επιλεγμένα σημεία και μη γεμίσετε όλο το σπίτι.
  1. Κατεβάστε όλους τους πίνακες από το σημείο που τους έχετε και τοποθετήστε τους σε διαφορετικά δωμάτια ή διαφορετικούς τοίχους. Θα είναι σαν να τους βλέπετε για πρώτη φορά!
  1. Επενδύστε σε μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: όμορφα σουβέρ, ενδιαφέρουσες κορνίζες, μικρά αλλά αξιοπρόσεκτα βάζα γεμάτα με φρέσκα λουλούδια!
  1. Μεγιστοποιήστε το φως σε ένα πιο σκούρο δωμάτιο κρεμώντας έναν πλαισιωμένο καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το παράθυρο.
  1. Κάντε μια βόλτα στο πάρκο, στο δάσος ή στην παραλία για να πάρετε ενδιαφέροντα (και δωρεάν) εποχιακά αντικείμενα για το σπίτι σας. Ένας δίσκος γεμάτος με κουκουνάρια, ένα ψηλό βάζο με αποξηραμένα λουλούδια, ή ένα μπολ με πολύχρωμα βότσαλα ή κοχύλια, όλα αυτά χρησιμεύουν ως εντυπωσιακά αξεσουάρ για τη διακόσμηση του σπιτιού.
  1. Κάντε συχνές αναζητήσεις στο internet για φθηνά διακοσμητικά αντικείμενα που σας αρέσουν. Ένας πολύ καλός οδηγών αγορών είναι το shopping-online.gr. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε οτιδήποτε αντικείμενο αναζητήσετε!

Και να θυμάστε ότι η

διακόσμηση

σπιτιού είναι κυρίως θέμα γούστου και όχι χρημάτων!

Close