ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Μια θρεπτική συνταγή για το μεσημεριανό σας γεύμα και όχι μόνο από  MaggiCooking!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :

  • 5 αβγά
  • 1 πίτα τορτίγιας
  • 100γρ γαλοπούλα καπνιστή (κομμάτι)
  • 1 αβοκάντο
  • 1 ντομάτα
  • 1κτς γιαούρτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1κτς MAGGI Noστιμιά
  • Ελαιόλαδο

       ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ρίξτε 2κτς ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι,τοποθετήστε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίστε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνετε στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό .
  2. Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι , προσθέστε την γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια , ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά , πιπέρι  και αδειάστε το μείγμα επάνω στην πίτα.
  3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό .
  4. Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο , προσθέστε το γιαούρτι, 1κτς ελαιόλαδο και αλατίστε .
  5. Βγάλτε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη , κόψτε στη μέση γεμίστε με το αβοκάντο και σκεπάστε με το άλλο μισό .

Close