Μια θρεπτική συνταγή για το μεσημεριανό σας γεύμα και όχι μόνο από MaggiCooking!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :
- 5 αβγά
- 1 πίτα τορτίγιας
- 100γρ γαλοπούλα καπνιστή (κομμάτι)
- 1 αβοκάντο
- 1 ντομάτα
- 1κτς γιαούρτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1κτς MAGGI Noστιμιά
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίξτε 2κτς ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι,τοποθετήστε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίστε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνετε στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό .
- Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι , προσθέστε την γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια , ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά , πιπέρι και αδειάστε το μείγμα επάνω στην πίτα.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό .
- Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο , προσθέστε το γιαούρτι, 1κτς ελαιόλαδο και αλατίστε .
- Βγάλτε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη , κόψτε στη μέση γεμίστε με το αβοκάντο και σκεπάστε με το άλλο μισό .