ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Sexting: Συμβουλές και αλήθειες

sexting

To sexting αποτελεί τη λύση στη μοναξιά, στην απόσταση, στην ανανέωση και στην ένταξη ενός παιχνιδιού στη σχέση του ζευγαριού.

 

To sexting θεωρείται ως η μόδα της εποχής μας που σκοπό έχει να εξάψει τη φαντασία και να ερεθίσει σεξουλικά τα εμπλακώμενα άτομα. Αφορά σε ανταλλαγή λετικού ή φωτογραφικού υλικού. Βοηθάει στη διατήρηση μιας σχέσης από απόσταση, αλλά ταυτόχρονα έχει αποδειχθεί πως ανανεώνει τη σχέση του ζευγαριού. Έρευνες έχουν δείξει πως το sexting δίνει ένταση στη σχέση του ζευγαριού και την αναβαθμίζει.

Κατά την πραγματοποίηση του sexting, ντροπές και ρομαντισμοί μπαίνουν στην άκρη. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι σκοπός είναι η διέγερση και το παιχνίδι. Φυσικά θεωρείται σαν υποκατάστατο του σεξ, σαν μια λύση για να επενδυθεί κάπου η ερωτική υπερδιέγερση.

Το sexting προσφέρει ευχαρίστηση στη σεξουαλική ζωή του ατόμου. Η συμμετοχή πρέπει να είναι πάντα αμοιβαία. Καλό θα ήταν επίσης να συμβαίνει σε ανύποπτες στιγμές.

Μέσω του sexting, δύο άτομα μπορούν να περιγράψουν όλα όσα διστάζουν να ζητήσουν ο ένας από τον άλλον, να εκφράσουν τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να εντάξετε φωτογραφίες στη συνομιλία, φροντίστε να μην εμφανίζεται το πρόσωπό σας. Η εμπιστοσύνη προς τον συνομιλητή είναι πολύ σημαντική. Όμως όση εμπιστοσύνη και αν του έχετε, ότι στέλνετε μένει στο διαδίκτυο για πάντα. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να προτιμήσετε υπαινικτικές φωτογραφίες που να υπόσχονται πολλά χωρίς όμως και να δείχνουν. Το ζητούμενο είναι εξάλλου να αφήσετε την φαντασία να κάνει σενάρια.

Μη γράψετε πράγματα που δεν εννοείτε και δε σκοπεύετενα πραγματοποιήσετε ποτέ. Εκφράστε την ευχαρίστηση ή δυσαρέσκεια σας για όσα σας στέλνει και περιγράφει. Προσπάθηστε η ατμόσφαιρα και η συζήτηση του sexting να κλιμακώνεται σταδιακά.

Αφού τελειώσετε τη συνομιλία σας, φρόντιστε να σβήσετε όλα όσα στείλατε, μηνύματα και φωτογραφίες. Και φυσικά να μην τα μοιραστείτε με κανέναν!

Συνοπτικά, αν το sexting δεν πρόσφερε τίποτα, δεν θα ήταν τόσο διαδεδομένο ούτε θα το δοκίμαζε και χρησιμοποιούσε τόσος κόσμος.

Δοκιμάστε το, αλλά χωρίς να το διακινδυνεύσετε!

Close