ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Sex Toys: Γιατί να προσθέσετε στην παρέα σας τα ερωτικά βοηθήματα

Θεωρείτε πως το πάθος στη σχέση σας έχει αρχίσει σιγά σιγά να σβήνει; Πιστεύετε ότι η ερωτική σας ζωή επιδέχεται βελτίωση; Τότε τα sex toys ίσως να είναι η λύση για εσάς, προσθέτοντας αυτό το «κάτι» στην ερωτική σας ζωή.

Τα ερωτικά βοηθήματα αποτελούν κλασικό trend εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η τεχνολογία τους αναβαθμίζεται συνεχώς, δίνοντας την υπόσχεση για μία καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Είναι ιδανικά για άνδρες αλλά και γυναίκες και φροντίζουν για όσα δεν καλύπτουν τα δάχτυλα, το στόμα ή τα γεννητικά όργανα.

Βέβαια, το να εντάξετε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι στη σχέση σας μπορεί να σας φοβίσει στην αρχή ή να σας προκαλέσει αμηχανία, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορεί να αντιδράσει ο σύντροφός σας. Αν όμως γνωρίζετε πως είναι κάτι το οποίο θα τον εκπλήξει θετικά, τότε ίσως να ήταν ακόμη καλύτερο να επιλέξετε κάτι με την συμβολή του.

Αρχικό βήμα είναι να αποφασίσετε το είδος του παιχνιδιού που θέλετε να προσθέσετε στο «οπλοστάσιό» σας. Με δόνηση ή χωρίς, με διείσδυση ή χωρίς, για τον κόλπο ή τον πρωκτό, οι επιλογές είναι πολλές. Ας δούμε παρακάτω μερικά από αυτά.

Σκοινί – χειροπέδες – μαντήλι – μαστίγιο

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να είστε δεμένες ενώ απολαμβάνετε τα καυτά χάδια του συντρόφου σας με τα μάτια κλειστά;

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να δέσετε τον σύντροφό σας και να του προσφέρετε στιγμές ηδονής;

Και τα δύο σενάρια είναι αρκετά ελκυστικά και για τις δύο πλευρές. Η υποταγή ανάβει πολλούς ανθρώπους. Ο δεμένος παρτενέρ δεν μπορεί να φέρει καμία αντίσταση ενώ ο «άλυτος» αναλαμβάνει όλη τη δράση.  Και αν θέλετε να κάνετε πιο kinky το παιχνίδι σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα μαστίγιο. Μην ξεχάσετε το safe word!

 

Δονητές κάθε λογής και μεγέθους

Αν σκέφτεστε να κινηθείτε προς το πιο κλασικό ερωτικό βοήθημα από όλα, το δονητή (dildo), να σας ενημερώσουμε, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη δηλαδή, ότι υπάρχουν σε πολλά μεγέθη και χρώματα, με πολλά διαφορετικά προγράμματα δονήσεων αλλά και χωρίς, μονός ή και διπλός, δονητής που εφαρμόζεται στα δάχτυλα αλλά και το διπλό δαχτυλίδι πέους με δόνηση. Θα τους βρείτε σε πολλές μορφές και υλικά.

 

Ερωτικά Ζάρια

Αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες και ίδιες στάσεις στο sex και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε αυτή τη φορά, αφήστε το στην τύχη των..ερωτικών ζαριών. Με διαφορετική στάση σε κάθε πλευρά, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές στάσεις που ίσως να μην ξέρατε ότι υπάρχουν ή ότι μπορείτε να κάνετε.

 

Κολπικές / Πρωκτικές Μπάλες

Τις λιπαίνετε και τις εισάγετε είτε στον κόλπο είτε στον πρωκτό. Αν τις τοποθετήσετε στον κόλπο σας, σφίξτε τους μύες των ποδιών σας για να ενισχύσετε την απόλαυση. Η μέθοδος αυτή «εκγύμνασης» αλλά και απόλαυσης, βελτιώνει τόσο τη σεξουαλική συμπεριφορά αλλά βοηθάει και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας ούρων.

 

Butt Plug / Anal Plug

Σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το αν είστε αρχάριος ή πιο προχωρημένος. Χρησιμοποιείται από άνδρες και γυναίκες. Σε πολλές μορφές και υλικά, με δόνηση ή χωρίς, προσφέρει στατική σταθερότητα κατά την χρήση. Πριν την χρήση του, συνίστανται οι ασκήσεις διεύρυνσης του πρωκτού.

 

Άλλα ερωτικά βοηθήματα

  • Μεγεθυντής πέους
  • Ομοίωμα στόματος
  • Ομοίωμα γυναικείων γεννητικών οργάνων
  • Πλαστική κούκλα
  • Δαχτυλίδια πέους
  • Strap-on

Ό,τι και αν επιλέξετε, σας ευχόμαστε καλή απόλαυση & καλή διασκέδαση, πάντα με προσοχή και ασφάλεια!

bdsm

Close