ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μπορεί να αναζωογονηθεί ο γάμος σας;

Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι ο γάμος σας έχει βαλτώσει. Όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιους απλούς τρόπους για να τoν αναζωογονήσετε! Δείτε τους παρακάτω:

Επωφεληθείτε από αυθόρμητες ευκαιρίες για να διασκεδάσετε μαζί

Είναι συναρπαστικό να απολαμβάνετε τη διασκέδαση κάποιες φορές με το σύντροφό σας όταν δεν το περιμένετε. Αν και οι δύο διατηρείτε περιθώρια του χρόνου στο πρόγραμμά σας για να επιτρέπετε τον αυθορμητισμό, μπορείτε να εκπλήσσετε ο ένας τον άλλον με διασκεδαστικές δραστηριότητες, όποτε είναι δυνατόν να κάνετε ο ένας τον άλλο να αναρωτιέστε πότε θα είναι το επόμενό σας αυθόρμητη ραντεβού. Υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό που μπορείτε να κάνετε μαζί, ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός σύντομου χρονικού περιθωρίου – από το να βγείτε έξω για φαγητό σε ένα νέο εστιατόριο μέχρι το να κάνετε μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο.

Σχεδιάστε νέες περιπέτειες μαζί σε τακτική βάση

Κάντε εξορμήσεις μαζί σε συναυλίες, μουσεία, φεστιβάλ, κλπ, εργαστείτε για κοινά project και ασχοληθείτε ο ένας με τα hobby του άλλου. Ακυρώστε τα σχέδιά σας μόνο σε περίπτωση πραγματικά έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορείτε συχνά να κάνετε κάτι συναρπαστικό μαζί.

Κάντε πιο πικάντικη τη σεξουαλική σας ζωή

Το σεξ είναι θεμελιωδώς σημαντικό μέρος της σχέσης και αν η σεξουαλική σχέση μεταξύ σας δεν είναι ικανοποιητική, αυτό θα επηρεάσει κάθε άλλο μέρος της σχέσης σας. Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας οικειότητα φρέσκια, έτσι ώστε και οι δύο από σας να ανυπομονείτε για να κάνετε έρωτα. Μιλήστε ειλικρινά με το σύντροφό σας για τους συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους θα θέλατε να κάνετε το σεξ πιο συναρπαστικό ανάμεσά σας, όπως με νέα είδη ερωτικών παιχνιδιών, νέες σεξουαλικές στάσεις, καθώς και νέους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα (μουσική, λάδια μασάζ, καθρέφτες, και τα λοιπά).

Επιδιώξτε να μαθαίνετε και να συζητάτε κάτι νέο μαζί κάθε μέρα

Να υποστηρίζετε τη διά βίου μάθηση και να την κάνετε μια συνήθεια διαμοιρασμού με τον άλλον. Να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο, όπως τα τρέχοντα γεγονότα στις ειδήσεις, να παρακολουθείτε μαθήματα μαζί και να αποκτάτε νέες δεξιότητες διαφόρων ειδών μαζί. Ο γάμος θα αποκτήσει άλλο νόημα έτσι!

 

Close